Временният селекционер на Англия Лий Карсли сподели мнението си за победата над Ейре с 2:0. “Трите лъва” изиграха силен мач в Дъблин и стигнаха до успеха с попадения на Деклан Райс и Джак Грийлиш преди почивката.

“Видяхте как се опитахме да действаме и мисля, че се получи добре. Момчетата заслужават похвала. Имаме изключителни таланти. Хубаво е и това, че не допуснахме гол”, каза Карсли след дебюта си.

“Райс и Грийлиш вкараха красиви голове след чудесни комбинации. Очаквам занапред двамата да бележат все по-често. Грийлиш със сигурност няма какво да доказва, класата му е ясна. Надявам се да продължи да играе по същин начин, както го направи днес”, сподели бившият халф.

“Теренът не беше перфектен, но смятам, че Антъни Гордън беше постоянна заплаха. Той е запазил формата си от миналия сезон и продава много острота на атаките ни”, подчерта Карсли.

“Трябва да отдадем дължимото и на домакините. Те са корав отбор и не ни даваха свободни пространства. При 2:0 се чувствахме комфортно”, добави насатвникът на Англия.

Следвай ни: