Новият наставник на Милан Пауло Фонсека обеща, че през предстоящия сезон “росонерите” ще практикуват атакуващ футбол, както и че отборът ще направи своите фенове горди. Той също така увери, че неговите играчи ще се подобрят в защита, което беше сред основните им слабости през миналата кампания.

“Имаме силни намерения както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Мисля, че в следващите мачове ще можем да започнем да виждаме нещо, но не искам да навлизам в детайли. Това, което мога да обещая и за което съм 100% сигурен, че ще се случи, е, че Милан ще бъде атакуващ отбор, който доминира в мачовете си и бързо печели топката обратно. Чувствам, че това е, което мога да обещая. Също така обещавам, че ще направим нашите фенове горди, и мисля, че това ще стане много скоро. Ще се защитаваме по различен начин спрямо миналия сезон. Не искам да правя сравнения, но ще бъдем различни в отбрана. В това отношение ще трябва да се подобрим, ако искаме да побеждаваме. Кристиан Пулишич? Смятам, че той може да играе като “десетка”, което се отнася и за Рубен Лофтъс-Чийк”, коментира Фонсека на пресконференцията си преди контролата с Манчестър Сити в Ню Йорк тази нощ.

🗣️ Paulo #Fonseca: "I 100% guarantee that you will see an offensive Milan, one that dominates matches, recovers the ball quickly and makes the fans proud. We will defend differently, I don't make comparisons but it will be different, we have to improve to win." pic.twitter.com/tdfujTqya7

— Milan Posts (@MilanPosts) July 26, 2024
Следвай ни: