Нови кадрови проблеми налегнаха старши треньора на Гигант (Съединение) Манол Георгиев след равенството 2:2 при гостуването на Локомотив II (Пловдив) в неделя.

Малко преди двубоя Здравко Жилов вдигна температура и пропусна мача, като все още не е ясно кога ще се върне към тренировъчния процес.

Стоян Митев получи контузия по време на мача и с оглед факта, че следващият двубой на „Гигантите“ е в петък (30 август) – домакинство на Димитровград, не се знае дали ще бъде възстановен.

Мачът с втория тим на Локомотив (Пловдив) пропуснаха трайно контузеният Краси Здравков и Райко Алов. Здравков започна тренировки с топка, но на облекчен режим, миналата седмица, но са му нужни минимум 2-3 седмици, за да се върне в строя.

Добрата новина за треньорския щаб е завръщането на Станимир Марински, който пропусна един мач заради наказание, както и възстановяването на Християн Казаков.

„Срещу Локомотив II Пловдив можеше и да загубим. Поведоха ни с 2:0, защото бяха по-агресивният отбор. Изравнихме с два късни гола и дори имахме възможност да спечелим“, коментира Манол Георгиев.

Следвай ни: