Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Лъчезар Русев бе много щастлив след домакинската победа с 1:0 над Етър в едно от дербитата на 8-ия кръг във Втора лига.

"Не мога да опиша колко е сладка тази победа. Победа, която сме я мечтали много дълго време. Тези фенове и футболисти го засулжават. Горна Оряховица заслужава да има добър отбор в професионалния футбол.

Двубоят беше изключетелно важен за нас. Знаехме за всички проблеми на Етър. Държахме емоционално да не се обърнат нещата и успяхме да постигнем това, което търсехме - победа.

Нищо не сме променяли. Увереността, която получиха след първата победа срещу Радомир, а и след това срещу Ботев. Резултатите не закъсняват. Убеден съм, че ще вървим само нагоре. Защо да не попаднем в топ 5?

Феновете са великолепни, те просто заслужават сърцето си на терена. Каквото и да кажем за тях, ще е малко. Изключителни благодарности и на кмета на Горна Оряховица, който помага. Изключителни благодарности на всички, които са замесени с Горна Оряховица", заяви Русев.

Следвай ни: