Челси води с 2:0 на Бароу в среща от третия кръг на "Карабао Къп". Домакините поведоха срещу тима от Лига 2 с гол на Кристофър Нкунку в 8-ата минута, а в 16-ата френският нападател се разписа отново.

Челси навлезе в доста добра форма в последните седмици и се изкачи на пето място в Премиър лийг. Днес съставът на Енцо Мареска има сравнително лесна задача срещу представител на четвъртото ниво на английския футбол.

Tonight's XI. 🫡#CFC | #CarabaoCup pic.twitter.com/xaNOwyHT4H

— Chelsea FC (@ChelseaFC) September 24, 2024

Мареска пуска изцяло различна единайсеторка в сравнение с двубоя срещу Уест Хам, спечелен с 3:0. Кристофър Нкунку ще води атаката, а зад него ще действат Педро Нето, Жоао Феликс и Михайло Мудрик. В средата на терена ще си партнират Чезаре Казадей и Киърън Дюсбъри-Хол, а бранителите пред Филип Йоргенсен са Мало Гисто, Аксел Дисаси, Беноа Бадиашил и Ренато Вейга.

𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗡𝗲𝘄𝘀 🗞️

👨‍✈️ Paul Farman captains The Bluebirds at The Bridge
🔄 Emile Acquah starts for the first time this month#WeAreBarrow pic.twitter.com/tCbyXTQvUK

— Barrow AFC (@BarrowAFC) September 24, 2024

Мениджърът на Бароу Стивън Клемънс също е подредил отбора си в 4-2-3-1. Като централен нападател започва Джерард Гарднър, по двата фланга ще се разчита на Елиът Нюби и Емил Акуа, а дефанзивни халфове ще са Дийн Кемпбъл и Сам Фоли. На вратата е опитният Пол Фарман.

Следвай ни: