През уикенда Байерн (Мюнхен) стигна само до равенство 1:1 в домакинството си на шампиона Байер (Леверкузен). Единственото попадение за баварците бе дело на Александър Павлович, а голмайсторът на тима Хари Кейн нямаше голям успех в предни позиции, въпреки че бе на терена до 86-ата минута, когато бе заменен принудително от Томас Мюлер.

Англичанинът премина на “Алианц Арена” срещу 95 милиона евро на “Алианц Арена”, а до момента има 54 гола и 17 асистенции в едва 52 мача, но въпреки това не бе подминат от доста сериозна критика за представянето си срещу “аспирините”. Въпреки това от “Билд” излязоха с доста критичен материал срещу представянето на нападателя под заглавие “Горчивата истина за Кейн”.

“Много усилия, твърде малко резултат. Хари Кейн просто се мотаеше отпред. Каква полза от три гола срещу Холщайн (Кил), ако не отправиш точен удар в мач като този. Справедливостта диктува да не отприщваме отново тезата за проклятието върху него, че Кейн не печели титли, особено след смяната му поради контузия,” се казва в част от критичния материал за представянето на капитана на Англия.

В момента той се подлага на лечение заради травмата в глезена и е под въпрос за двубоя срещу Астън Вила утре.

“Надявам се да не е нищо сериозно. Не съм лекар, но се надявам той да може да играе срещу Астън Вила в сряда,” заяви Компани на вчерашната пресконференция.

Следвай ни: