Английският национал Кайл Уокър отново се прояви в неприятна за себе си светлина, след като беше заснет да уринира насред улицата на пъпа на Манчестър. “Дейли Мейл” разпространи папарашки снимки, на които се вижда как капитанът на местния Манчестър Сити се облекчава на стената след излизането си от бар “Dear Sailor” на централния площад “Спинингфийлдс”.

Kyle Walker is caught urinating in public AGAIN (and risks a £150 fine) after leaving a Manchester cocktail bar - as wife Annie Kilner 'demands £15million' to stay in marriage after he fathered two children out of wedlock https://t.co/p7Uy5rJ9B3

— Mail Sport (@MailSport) October 1, 2024

Същото в близост до него правят и двама негови приятели, с които той излиза от бара. Всичко това се случва в събота вечер около 30 минути преди полунощ - часове след равенството 1:1 на “гражданите” с Нюкасъл в мач от Премиър лийг.

Почти сигурно това ще донесе глоба на Уокър от 150 паунда, каквато е санкцията според решение на градските власти.

Защитникът вече има една такава глоба за същото провинение от 2022 година. Тя беше наложена заради факта, че Уокър уринира посред бял ден върху стената на хотел в Престбъри, Чешър.

Английският национал е любимец на таблоидите на Острова. Той многократно е бил засичан по баровете, а отделно е известен и с това, че вече има шест деца от две жени, като се оказа, че той е поддържал връзка и с двете едновременно.

Следвай ни: