Ръководството на Аякс не е убедено дали си заслужава да опита да върне в отбора крилото на Манчестър Юнайтед Антони. Бразилецът има четири мача през този сезон, като само един от тях е като титуляр, а във Висшата лига е изиграл едва 27 минути до момента. Поради слабата му форма и факта, че Ерик тен Хаг все по-рядко разчита на него, английските медии твърдят, че през зимата Манчестър Юнайтед ще преотстъпи Антони на друг клуб. Така той ще може да играе повече и евентуално да привлече някакъв интерес, за да бъде продаден през следващото лято.

Един от вариантите е да се завърне в Аякс, но според De Telegraff ръководството на клуба се колебае дали си заслужава да се рискува с връщането на бразилеца, защото не е сигурно дали в момента той има правилната настройка предвид лошото му представяне на “Олд Трафорд”.

След трансфера си на стойност 86 милиона паунда през лятото на 2022 година Антони има едва 12 гола в 86 мача за 20-кратните шампиони на Англия. Преди това в два сезона в Аякс той реализира 24 попадения и направи 22 асистенции.

Следвай ни: