Късметът не е на страната на Кристъл Палас от началото на сезона, но лондончани имат богат опит и са способни да преодолеят затрудненията, заяви мениджърът Оливер Гласнер след поражението с 0:1 срещу Нотингам Форест в мач от осмия кръг на английското първенство по футбол. 

"Разочаровани сме, защото всеки път мачовете ни се решават от една или две ситуации", заяви Гласнер. 

"В момента късметът не е на наша страна, но ще преодолеем това заедно. Тази вечер (в понеделник - б.пр.) футболистите ни се бореха от първата до последната секунда и създаваха положения, но уцелиха гредите два пъти. Не вкарахме днес, не вкарахме срещу Ливърпул, не вкарахме и срещу Юнайтед. Така не се печели. Допускаме една грешка и веднага получаваме гол". 

Кристъл Палас все още няма победа и се намира на 18-о място в класирането с три точки от възможните 24. Следващият мач на отбора е домакински срещу Тотнъм Хотспър. 

"Моя работа е да подкрепям момчетата и да се старая да останат позитивно настроени. Това не е лесно, но в нашия отбор има хора с богат опит. Те знаят, че каквото и да се случи, трябва да продължават да работят и да пробват отново да спечелят", каза още той. 

Следвай ни: