Черно море и Лудогорец си вкараха по един гол за 1:1 през първото полувреме на мача от 31-ия кръг на Първа лига, който се играе в момента на стадион "Тича".


В първите минути гостите организираха опасна атака след пробив отляво на Вандерсон, но никой от съотборниците му не успя да засече прострелното центриране по земя. Постепенно "моряците" се изнесоха в по-предни позоции и на свой ред осъществиха две добри атаки през зоната на Сисиньо, но те бяха спрени заради тънки засади.

По-добрата игра на домакините даде резултат в 20-ата минута. Тогава "моряците" получиха право да изпълнят пряк свободен удар на 25 метра пред вратата на разградчани. Георги Илиев стреля над стената и вкара - 1:0 за Черно море. В 31-ата минута Лудогорец отправи първия шут по посока на Дюлгеров. Виктор Генев не успя да играе с топката след центриране на Вандерсон от фаул, но от 3-4 метра Моци стреля в аут.

Само две минути по-късно варненци като по чудо не вкараха втори гол. Те разиграха добре след изпълнение на фаул, последва центриране отдясно към Виктор Генев, който с глава намери Пламен Димов, но защитникът стреля също с глава от 2-3 метра в аут.

В 34-ата минута разградчани успяха да изравнят. След центриране от корнер Драгуш Григоре бе намерен на близката греда и успя да вкара с глава.

В последната минута на първата част Жоро Илиев за втори път можеше да порази Ренан, но ударът му отдалеч мина встрани от дясната греда.

 

Черно море - Лудогорец 1:1

Голмайстори: Георги Илиев (20); Драгуш Григоре (34)

Черно море: Дюлгеров, Станчев, Димов, Генев, Кононго, Ндонгала, Андраде, Илиев, Панайотов, Родриго, Василев

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Григоре, Недялков, Анисе, Дяков, Попа, Марселиньо, Вандерсон, Швиерчок

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html