Футболният анализатор Николай Петров направи коментар пред Sportal.bg след победата на Берое над Левски на стадион "Георги Аспарухов". Нико е на мнение, че шампионатът е към своя край и Лудогорец ще защити титлата си. Той разкритикува остро играчите на Станислав Генчев, както и стила на "сините".

"Първенството вече е накрая си, с оглед на това да се решава кой да е шампион. Левски беше пародия днес - имаше едно замазване на нещата, залъгване, но в даден момент лъсва като контрол на топката. За да си шампион, трябва да си доминиращ отбор. От началото на сезона казвам, че с тази система Левски не може да бъде доминиращ отбор. В днешния мач и корнерите не помогнаха.

Тотален провал за Фабио Лима - може да има потенциал и класа, но не може да изглеждаш така. Патрик-Габриел Галчев не убеди нито мен, нито никой, че може не да е алтернатива, а въобще да е в отбора на Левски. Новият треньор на Берое е значително по-добър от предишния, беше наредил добре отбора си. На скамейката нищо - Марин Петков отвратително влизане, Фадига не искам да коментирам, Бала нищо, не видях никакъв принос от резервите. Да побеждаваш с корнери не е успешна стратегия в дългосрочен план", каза Николай Петров.

"Стана ясно от последните думи на Генчев за какво става дума. Досега се говореше за титлата, а сега, че Черно море е конкурент за местата за Европа. Генчев ми се стори сломен. Рано е да се говори за селекцията - нито знам какви са договорите на футболисти, на кой му изтича и т.н.", каза още бившият футболист.

Следвай ни: