Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана много доволен от победата на неговите момчета с 2:1 над шампиона Лудогорец. Опитният специалист похвали не само лидера на “моряците”, но и неговите съотборници, които, по думите, са били “перфектни”.

Над всички в морската ни столица тази вечер бе капитанът на домакините Георги Илиев, който реализира два фамозни гола във вратата на “орлите”.

“Мисля, че за пореден път показахме добра игра. Не искам да навлизам в детайли, но дори и в мачовете, които загубихме, бяхме на добро ниво. Днес пропуснахме да победим с по-голям резултат, за което съжалявам”, призна пред Диема Спорт след успеха щастливият наставник на "моряците".

 “Силно е да кажа, че бяха перфектни, но момчетата направиха всичко, което искаме от тях. Разбира се, допуснаха и някои грешки, но все пак играем срещу Лудогорец. За съжаление, пропуснахме много положения и оставихме напрежението до края”, допълни още Илиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html