Капитанът на Йънг Бойс Мохамед Али Камара направи всичко възможно да изпревари своите съотборници, които биха искали да се сдобият с фланелката на голмайстора на Манчестър Сити Ерлинг Холанд по време на вчерашния сблъсък между двата отбора в Шампионската лига. За целта централният бранител поиска тениската на норвежеца при излизането му от терена след края на първото полувреме. Холанд видимо остана изненадан от това и каза на своя съперник, че не може да прави така, но въпреки всичко с неохота свали фланелката си и му я даде.

Холанд вече бе отбелязал едно едно попадение преди почивката, след като в 23-тата минута откри резултата от дузпа. В 51-вата минута голмайсторът на „гражданите“ реализира за втори път. Десетина минути по-късно Холанд бе заменен от неговия сънародник Оскар Боб. Имайки предвид тази смяна, Камара се оказа доста съобразителен със своя ход с фланелката.

You've got to take your chances if you want Erling Haaland's shirt 😅

Mohamed Camara managed to get it at half-time 👕#UCL pic.twitter.com/S5puTnCxFn

— Football on TNT Sports (@footballontnt) November 7, 2023

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!