Директорът на международния отдел на ЦСКА Боряна Стойчева получи голямо доверие от страна на УЕФА. Брюнетката получи наряд като делегат на мача от Шампионската лига за жени между Манчестър Сити и Пари ФК.

Срещата-реванш от втория квалификационен кръг ще се играе на 26 септември (четвъртък) от 21:00 часа и е поверена на съдийски екип от Полша, начело с Ава Аугустин. Нейни асистентки ще бъдат Паулина Барановска и Юлия Букарович. Ана Адамска е назначена за четвърти рефер.

Български съдиики също получиха наряд за турнира. Християна Гутева ще свири двубоя между Славия (Прага) и Галатасарай на 25 септември (сряда) от 19:00 часа. Асистенти ще ѝ бъдат Павлета Рашкова и унгарката Анита Вад. За четвърти арбитър е назначена Кристина Георгиева.

Галина Донева, която преди години беше водещата българска съдийка, ще бъде съдийски наблюдател на двубоя между Волфсбург и Фиорентина. Срещата е поверена на известната Стефани Фрапар. Асистенти на французойката, която има сериозен опит и в мъжкия футбол, ще са нейните сънароднички Мелиса Росиньол и Елоди Копола. Четвърти ще е Емелин Рошбилиер.