Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски говори след победата срещу Септември с 2:0 в двубой от седмия кръг на efbet Лига. Младият специалист е щастлив, че отборът му прекъсна негативната си серия от 5 поредни загуби.

"Труден мач. Надявахме се да вкараме ранен гол, който да ни успокои и да даде повече самочувствие на играчите. Не стана точно така, както аз го очаквах. След това имахме доста възможности - хубаво е, че падна гол. Радостно е, че не допуснахме чиста голова ситуация.

Като си загубил пет пъти, всяка загуба тежи. Имахме тежка серия, след която беше важно футболистите да запазят концентрация. Имаме доста креативни играчи, които могат да създават и реализират ситуации.

Има интерес към входящи и изходящи трансфери, но на този етап няма нищо конкретно. Отборът е балансиран. Надявам се да натрупваме повече точки.

Хубаво е, че влизаме в паузата с победа. Ще дадем малко време на играчите да починат, след което започваме да се готвим за предстоящите мачове, които също няма да бъдат леки", каза Рибарски.

Следвай ни: