Убийствена красавица заби защитникът на Хофенхайм Кевин Акпогума. Нима Бенати обаче не само е хубава, но е и много успешна.

32-годишната брюнетка е сред най-търсените модни фотографи, а нейни снимки красят кориците на най-големите списания. Снима също така и за много световни марки.

Италианката прикова погледите на феновете миналата събота, когато изгря на домакинския мач срещу Байер (Леверкузен) в Бундеслигата. Компания й правеше русата моделка с 1 милион последователи в Инстаграм Кристина Мусакио. „Доведох най-добрата си приятелка. И ще ви издам: не донесохме късмет“, написа брюнетката.

За никого не остана съмнение, че Нима е на трибуните именно заради Кевин. Госпожица Бенати публикува кадър на своя любим, който маха към публиката. Не пропусна да заснеме и покаже непознато малко момче с фланелка с 25 и името Акпогума на гърба. От колко време тя и бранителят са заедно не е ясно, но е факт, че още на 12 февруари е публикувала своя снимка от стадиона на Хофенхайм.

Кевин е твърд титуляр за отбора, в който играе още от 2013-а. Той е с 3 години по-малък от италианката и макар да е роден в Германия от местна майка и баща нигериец, избра да играе за националния отбор на африканската държава.

 

Нима снима още от 15-годишна. Увлича се по модата, въпреки че произлиза от спортно семейство. „На 16 получих първия си хонорар и оттогава не съм оставяла апарата. Не съм завършила университет, тъй като много рано започнах да правя това, което наистина искам“, сподели хубавицата в чат с феновете си в Инстаграм. Също там тя обясни, че името й е персийско, но тя е „100% италианка“ от Болоня и често се гримира така, че да прилича на моделите, с които работи.

Миналата година Нима трогна сънародниците си с трогателна история – изчезна нейната любима котка Бартоло. Животното така и не бе открито, въпреки че фотографката нае зоополиция и обяви награда от 5000 евро. От Италианската асоциация за защита на животните и околната среда предположиха, че Бартоло е отвлечен заедно с още около 30 котки от региона на Болоня и жертван в сатанински култ.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Източник: telegraph.bg