Португалският футболист на Манчестър Сити Рубен Диаш е готов за предизвикателството да се изправи срещу Арсенал в неделя в двубой от петия кръг на Висшата лига. Сити има пълен актив от 12 точки след четири победи в английското първенство и оглавява временното класиране, докато лондончани са втори с 10 точки, колкото има и третият Нюкасъл.

"Няма как да бягаш или да се криеш от предизвикателствата, ако искаш да си най-добрият отбор в лигата или индивидуално. Не се крием от нищо. Чакаме ги да дойдат и искаме да бъдат в най-добрия си вид", коментира Диаш преди неделното домакинство срещу Арсенал.

"Сезонът току-що започна. Бих казал, че все още сме далеч от най-добрия си вид. Представихме се добре срещу Интер в Шампионската лига, но все още напредваме що се отнася до качеството на играта и във всяко друго отношение. Много сме доволни от представянето си. Бяхме солидни и в атака, и в защита. Имаме много да подобряваме и очакваме с нетърпение това, което предстои", каза още Рубен Диаш.

"Винаги искаме трите точки, но като цяло отборът се представи добре. Имахме добри положения да отбележим гол през второто полувреме. Не успяхме, но това е футболът. Не играхме, срещу който да е отбор. Тези мачове ни правят по-добри и по-силни", завърши португалският защитник.

Следвай ни: