Капитанът на РБ Лайпциг Вили Орбан не се притеснява от атмосферата в първия мач на германците от Шампионската лига през новия сезон срещу Атлетико Мадрид в испанската столица четвъртък.

"Вече имаме много опит, след като през миналия сезон също играхме добре с Реал Мадрид. Искаме да се насладим на атмосферата и тя също може да ни стимулира. Може да ни подтикне да направим най-добро представяне. Ето защо виждаме нажежената атмосфера в положителна светлина", заяви унгарският национал по време на пресконференция.

Орбан беше част от състава на Лайпциг за единствената среща с Атлетико до момента, която германците спечелиха с 2:1 през 2020 година.

Той отсъства миналата събота в мача от Първа Бундеслига срещу Унион Берлин (0:0) поради наказание. Вили Орбан ще се завърне в титулярния състав в Мадрид.

"Той е нашият капитан, разбира се, че ще играе. Очакваме много емоции в този мач. Те са много силен отбор като единици, но и като състав. Винаги са се защитавали много добре", потвърди треньорът на "червените бикове" Марко Розе.

Следвай ни: