На 28 септември предстои Общо събрание на БФ Волейбол, на което ще бъде избран нов президент на централата.

Настоящият Любомир Ганев е един от кандидатите.

"Трябва да обърнем внимание кои ще бъдат членовете на УС. Има 30 кандидатури. Това са хората, които ще управляват БФ Волейбол следващите 4 години", подчерта Ганев, който гостува в предаването "Арена спорт" по БНТ1.

"Мога да кажа смело, че голяма част от идеите, които си бяхме поставили изпълнихме. Имаше неща с които не можахме да се справим, предвид ограничените административни ресурси. Имаме над 10 000 хиляди мача за четиригодишен период. Можехме да направим още в плажния волейбол. Ще се опитаме да направим да заработят по-добре треньорската и детско-юношеската комисия. НВЛ се справи перфектно. Удовлетворен съм от това, което сме направили", обясни Любомир Ганев.

"За 4 години завоювахме 8 медала от европейски и световни първенства. Работихме много, инвестирахме много. Като федерация подсигурихме перфектни условия за подготовка почти идентични с тези на мъжете и жените, успяхме да подсигурим много контролни срещи. Аз съм сигурен, че трябва да продължим да работим така", посочи президентът на БФВ, визирайки юношеските национални гарнитури.

"Виждам, че клубовете искат да продължа моята работа, имам още работа за вършене. Това доверие, което клубовете са ми гласували, няма как да се отдръпна от него", завърши президентът на БФ волейбол.

Следвай ни: