ЦСКА - София ще има второ поредно домакинство извън София. "Червените" посрещат Септември в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига следващата събота (5 октомври) от 17:30 часа, който по всяка вероятност ще се проведе в Стара Загора, пише "Тема Спорт".

Причина за това е, че Националният стадион, където отборът приема съперниците си след началото на реконструкцията на "Българска армия", все още не може да бъде използван. Той беше затворен на 22 август за концертите на Ед Шийрън и Андреа Бочели и последващия след тях ремонт на тревната му настилка.

Първоначално се считаше, че ремонтът на "Васил Левски“ трябваше да е готов в края на този месец, но той все още е в начален етап, така че този срок няма как да бъде изпълнен. Затова и ЦСКА - София трябва да търси други опции за домакинството на Септември.

Вариант №1 за "червените" е именно стадион "Берое" заради отличното състояние на тревната настилка. Припомняме, че имаше разговори и последният двубой на тима срещу заралии също да се проведе под Аязмото, но в крайна сметка от Борисовата градина решиха да "домакинстват" в Благоевград.

Следвай ни: