Наставникът на ЦСКА - София Александър Томаш обяви след нулевото равенство като гост на Черно море, че не е доволен от представянето на своите футболисти в предни позиции и най-вече на тези през първата част. Именно затова е прибегнал до смяна на Фаетон и Локило още на почивката.

Също така Томаш добави, че прекратява престрелките с треньора на Левски Станислав Генчев, но припомни какво се случи с Ивайло Петев, който преди години бе съблечен на "Герена". Той разкри, че специалисти като Петев и Илиан Илиев трябва да се уважават, а за омаловажаването на треньорската професия наставникът на "червените" упрекна и журналиистите.

"Не съм доволен от това, че не победихме. Виждате каква атмосфера направиха и сме задължени на тези хора. През първото полувреме фланговете не работиха. Още повече трябва да предизвикаме пресата. Този отбор 23 мача няма загуба. Хората в предни позиции са длъжници на отбора, това им казах на полувремето.

На всяка една позиция трябва да има конкуренция в ЦСКА. Не съм доволен как работиха хората в предни позиции през първото полувреме, нямаше острота. Затова имаме други хора. Не трябва да имаме извинение. На какво ниво сме, можем или не можем - нямаме извинение. Правя промени на полувремето, защото не съм доволен, но знам техния потенциал. Във всеки мач излизаме само за победа", каза Томаш, след което коментира по следния начин престрелките си с треньора на "сините" Станислав Генчев:

"Казах, че искам да променим и извисим треньорската работа на дурго ниво. Няма да влизам в полемики и да отговарям. Интересувам се от моя отбор, от ЦСКА, от моите футболисти. На 19-и имаме друг мач.

На Илиан Илиев съм му бил футболист, той е треньорът, който ме покани да му стана помощник в Берое. Спорили сме. Той трябва да бъде уважаван. Друг треньор, който трябва да бъде уважаван, знаете какво се случи на “Герена”, е Ивайло Петев. Но донякъде и вие, журналистите, сте виновни", допълни Александър Томаш.

Следвай ни: