Измина почти година от старта на дарителската програма "Стани Съмишленик" на ВК Левски София. Една шампионска титла по-късно, съпрезидентът на клуба Владимир Николов се върна към началото:

"Започнахме в самия край на 2023 г. - точно преди да постигнем страхотна победа срещу ЦСКА. Можехме само да мечтаем, че именно срещу вечния съперник, в един незабравим финал, мъжкият отбор на Левски София ще триумфира с шампионската титла! Тази мечта се превърна в реалност, но тя е плод на дългогодишната ни работа. Изминаха повече от 8 години, откакто стартирахме възобновяването на волейболния Левски. Когато започнахме, аз и партньорите ми Давид и Атанас, както и всички хора от клуба, си обещахме да създадем „Най-добрата волейболна школа в Европа“. Това е много амбициозна, но в същото време и много мотивираща задача, зад която застанахме убедено и ангажирано."

"Много хора се обръщат към мен с положителни послания за това, което изграждаме във ВК Левски София. Много хора ни се радват и ни насърчават. Също така, има хора, които ме питат как да помогнат, как да станат съпричастни към Мисията на ВК Левски София. Така се роди идеята за инициативата ни „Съмишленик на Левски София“. Това е програма, която дава възможност на хора, които вярват в нашия път, да подкрепят любимия си клуб. Мнозина вече го направиха. Благодарим ви! Надяваме се, че нашата „История за бъдещето“ ще вдъхнови още много от вас!"

Следвай ни: