Нападателят на германския Хофенхайм Андрей Крамарич е възстановен от боледуване и ще бъде на разположение за домакинския двубой от Лига Европа срещу Динамо Киев в четвъртък.

"Той остави добри впечатления и е готов. Определено е вариант за титулярния състав", заяви старши треньорът Пелегрино Матарацо на пресконференция по-рано днес.

Матарацо добави, че защитникът Давид Юрасек също е готов да играе няколко минути, но полузащитникът Денис Гайгер е извън сметките заради проблем с гърба. Тимът на Хофенхайм започна новия сезон в Лига Европа с равенство 1:1 срещу Мидтиланд, но в Бундеслигата записа четири поредни загуби.

"Хубаво нещо е да имаме още един мач през седмицата след такъв двубой през уикенда (загуба с 3:4 от Вердер Бремен, след като водеше с 3:0). Ще дадем всичко от себе си на терена и ще опитаме да се забавляваме. Международните мачове са нещо специално и ги очакваме с нетърпение. Нямам съмнение, че ще обърнем нещата. Вярвам в момчетата и в работата ни", коментира още Пелегрино Матарацо.

Следвай ни: