Байерн (Мюнхен) ще се опита да се върне на пътя на победите срещу Айнтрахт (Франкфурт), след като отборът не успя да спечели последните си два мача. Баварците загубиха от Астън Вила в Шампионската лига с 0:1, а в последния си мач в Бундеслигата стигнаха само до 1:1 с шампиона Байер (Леверкузен). От друга страна, “орлите” победиха в последните си четири мача в първенството.

"Това е специален мач във Франкфурт срещу много добър отбор. Те имат много добри млади футболисти с голям талант. Трябва да спечелим точките и да продължим пътя си в Бундеслигата. Много е важно след всеки мач да го оставим зад гърба си и да се съсредоточим върху следващата среща", коментира Компани на днешната си пресконференция.

🗣️ 𝗩𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝘁 𝗞𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝘆 𝗼𝗻 𝗵𝗶𝘀 𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗼𝗳 𝗽𝗹𝗮𝘆 💬

"The way we play is quite pragmatic for me. It's about us getting good results. That's also our goal for the next game."

#FCBayern #MiaSanMia || #SGEFCB pic.twitter.com/gdNwD6ZuPb

— FC Bayern (@FCBayernEN) October 5, 2024

Байерн ще бъде без национала си Джамал Мусиала, който има контузия на прасеца. "Знаем колко е важен Джамал за отбора. Но е важно той да се оправи, преди да бъде напълно готов", каза още младият специалист.

Следвай ни: