Българският нападател Георги Минчев игра цял мач за Юмраниеспор при домакинското равенство 1:1 срещу Бандърмаспор в среща от осмия кръг на турската втора дивизия.

Бившият роден национал даде аванс на тима си в 39-ата минута, но попадението му беше отменено. След разглеждане на ситуацията с ВАР беше установено, че Минчев е в положение на засада.

Баръш Екинчиер все пак изведе Юмраниеспор напред в резултата в 86-ата минута. Гостите обаче успяха да изравнят в добавеното време на двубоя. Марко Пайщао вкара за Бандърмаспор. Голът на португалеца дълго време беше преглеждан с ВАР заради съмнения за нарушение, но все пак беше зачетен.

С това равенство Георги Минчев и съотборниците му събраха актив от 14 точки и излязоха на второ място в класирането, на една точка зад лидера Ерзурумспор. Бардърмаспор е осми с 12 т.

Националът Здравко Димитров беше заменен във втората минута на добавеното време при нулевото равенство на Бодрум като гост на Касъмпаша в мач от осмия кръг на Суперлигата.

Гол за домакините на Мамаду Фал в 35-ата минута беше отменен заради засада. В добавеното време на първата част гостите останаха с 10 човека, след като Таулант Сефери беше отстранен от игра за два жълти картона.

Бодрум е на десето място в Суперлигата с актив от 10 точки, а Касъмпаша, който записа трето поредно равенство, е 11-и с осем точки.