Мениджърът на Ливърпул Арне Слот изрази задоволството си от факта, че отборът му ще посрещне октомврийската пауза за мачовете на националните отбори като лидер в класирането на Премиър лийг. Нидерландецът обаче заяви, че се надява да бъде запомнен с по-специални неща от добрия си старт на "Анфийлд". След паузата Ливърпул играе с Челси, Арсенал, Брайтън и Астън Вила в първенството.

“Това е специално най-вече за мен. Играчите отиват в националните си отбори и ще мислят за представянето си там, но аз, ако загубим, ще бъда нещастен три-четири дни. Наистина съм доволен от начина, по който започнахме сезона. Началото е добро не само заради резултатите, но ми хареса и представянето ни днес. Ако обаче ме запомнят само заради началото, би означавало, че това няма да е най-добрият период за клуба. Надявам се да направя по-специални неща от това да спечеля девет от първите си десет мача в Ливърпул.

Имаше период в мача, в който допускахме удари и беше трудно, но в последните 10 минути държахме топката много добре.

След паузата идват трудни мачове. Вече усетих колко трудни бяха гостуванията на Уулвс и Палас. Хубаво е, че спечелихме тези мачове и от нас зависи да покажем качествата си в големите мачове. За съжаление, по начина, по който излезе, изглежда, че Алисон няма да бъде с нас в тези сблъсъци.

Ярош се справи наистина добре. Той направи добър минал сезон и спечели лигата и купата с отбора на Щурм в Австрия. Той искаше да се върне и да има игрово време. Казахме му, че в клуб като този имаме нужда и от добър трети вратар. Беше хубав момент за него да запише дебют", заяви Слот след победата над Кристъл Палас.

Следвай ни: