Старши треньорът на ЦСКА - София Александър Томаш разкритикува остро своите футболисти за представянето им по време на двубоя със Септември, загубен с 0:1. Наставникът на "червените" иска от играчите си да осъзнаят къде се намират, за да не се повтаря днешната ситуация.

"Проблемът беше на терена, всички го видяхме. Проблемът си е в нас. Всеки един трябва да се осъзнае къде е. Аз хубаво говоря, но явно не осъзнаваме някои неща. Това ще си остане вътре в съблекалнята. Много неприятна загуба, не съм доволен въобще.

Започнахме мача по най-добрия начин, пълен контрол. Допуснахме контраатака, отбелязаха ни гол и оттам нататък всичко приключи.

Ние трябва да успяваме във всяка една ситуация. Не съм доволен нито от хората, които започнаха, нито от тези, които влязоха като резерви.

Ако има умни хора в съблекалнята, ще разберат защо правя смени на почивката. Само мога да кажа, че публиката на ЦСКА не заслужава подобна продукция. Върнахме се в първи клас. Мачът с Левски е различен, има време да говорим за него", каза Томаш.

Следвай ни: