Старши треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов имаше забележки към своя отбор след победата с 3:2 над Сивасспор. Тимът на българина рано поведе с два гола, а след това допусна изравняване преди попадение на Фофана в добавеното време да му донесе трите точки. Гьозтепе, който е новак в Суперлигата, се представя отлично от началото на сезона и е с актив от 12 точки след седем кръга, като има само една загуба, допусната преди седмица с 3:4 от Самсунспор.

“Това беше хубава победа. Мисля, че я заслужихме. Миналия мач загубихме с гол в добавеното време. Тази седмица празнуваме след гол в края. Започнахме много добре двубоя и можеше да вкараме повече. Второто полувреме започнахме зле, загубихме концентрация, но след това се възстановихме и вкарахме в края”, заяви Стоилов след мача.

#SPOR Maç sonu Stoilov: Genç takımız, gelişmeye devam ediyoruz: Göztepe'nin Sivasspor maçı galibiyeti sonrası Stoilov, son dakika galibiyetinin haklı olduğunu belirterek, genç takımlarının gelişimini ve defansif zaafları değerlendirdi. https://t.co/wMYERHE6QH pic.twitter.com/Ms2kN9JDLX

— Haber Ekspres Gazetesi (@habeerekspres) October 5, 2024

“Ние сме млад отбор. Трябва да работим върху хармонията и адаптацията на играчите. Допуснахме 6 гола в последните два мача. Това е разочароващо. Не трябва да се случва нито в домакинските мачове, нито като гост. Представихме се много добре през първото полувреме. Мисля, че това беше един от най-добрите ни мачове от началото на сезона”, допълни той.

“Причината за допуснати голове първо мисля, че е психологическа. Втората причина е, че не правим нещата, върху които работим в защитната линия. Друга причина е, че сме млад отбор, а това означава липса на опит. Но гледаме напред, вкарваме доста голове”, каза още бившият наставник на Левски.

“Искам да благодаря на феновете. Ние даваме всичко от себе си за тях. В момента сме ефективни в атака, но имаме слабости в защита. Стилът ни на игра е атакуващ. Мисля, че заслужавахме да имаме повече точки след първите седем кръга. Можехме да имаме повече точки. Ако бяхме по-опитни, щяхме да спечелим някои мачове. Може да възприемем този процес като част от развитието. Халфовата ни линия е на 20, 21, 22 години. Въпреки всичко мисля, че сме един от отборите, който играе най-добър футбол в Суперлигата. Затова феновете пълнят стадиона”, сподели Мъри Стоилов.

Следвай ни: