Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу говори пред медиите преди утрешното лондонско дерби с Уест Хам в Премиър лийг.

“Играчите получиха подходяща обратна връзка след поражението от Брайтън, казах много неща, които ми идваха отвътре. Емоцията след мача се разсея десет дни по-късно и играчите получиха подходяща обратна връзка за трудния за нас мач. Колкото и добре да се справихме през първото полувреме, второто беше наистина слабо”, каза мениджърът на “шпорите”.

🚨⚪️ Ange Postecoglou confirms both Heung-min Son and Richarlison are back from their injuries, available for Spurs.

“Yes, they are both good to go”. pic.twitter.com/X1gKt3jDqC

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 18, 2024

“Сон е добре и работи усилено през последните две седмици.Тези почивни дни бяха добри за него, той имаше солидна седмица и се стреми да се върне на терена. Не бързахме с Ричарлисон и отделихме време, за да влезе отново във форма. Той работи усилено и вече изглежда добре, вече е готов за игра. Лукас Бергвал получи удар, но тренира тази сутрин и няма проблеми”, добави Постекоглу.

Мениджърът говори и за удължения договор на бранителя Джед Спенс: “Бъдещето на един играч в по-голямата си част е в неговите собствени ръце. За Джед можеше да е лесно да дойде тази година, да излезе отново под наем и да види какво ще се случи. Но когато дойде за предсезонната подготовка, беше ясно, че е решен да направи кариера тук, в Тотнъм.

🇦🇺🎙️ Ange Postecoglou on his 'ready to explode' comment: “Yeah, I was speaking metaphorically as I haven't exploded. One of those where as much therapy get things off your chest and giving the right feedback.

Emotion after the game dissipated ten days later and players got… pic.twitter.com/1GQ4lrVPSw

— Spurs Global (@spurssglobal) October 18, 2024

На тренировките той направи всичко както трябва. Отношението му беше страхотно и той е добър футболист, заслужи си място в състава, а останалото сега отново зависи от него, защото за мен е лесно да взема решение, когато видя това“.

Следвай ни:

Снимки: Imago