Наставникът на Интер Симоне Индзаги очаква труден мач срещу Рома на „Олимпико“, но се надява неговият тим да продължи победната си серия във всички турнири.

„Не бива да допускаме паузата в първенството да ни повлияе. Идваме със серия от три победи и трябва да продължим тази инерция. Работихме добре и знаем, че този мач ще бъде доста тежък. Много пъти сме се изправяли срещу Иван Юрич, като той пренесе своята философия в Рома. Трябва да бъдем готови както да атакуваме, така и да се защитаваме.

Roma vs. Inter ⏳#ForzaInter pic.twitter.com/NpA9Ll31TM

— Inter ⭐⭐ (@Inter_en) October 19, 2024

Като цяло, всички се завърнаха много добре, с изключение на Пьотър Жиелински, който дойде с малък проблем и няма да бъде с нас. Кристиян Аслани вчера получи леко изкълчване в  коляното си и е аут, но ще вземем един обещаващ играч от Примаверата в лицето на Томас Беренбрух, така че това не е проблем.

Memories from the Eternal City 🎞️#ForzaInter #RomaInter pic.twitter.com/aDEsRUOmx6

— Inter ⭐⭐ (@Inter_en) October 19, 2024

Маркюс Тюрам работеше добре още през миналия сезон и просто продължава този процес. Неговият стил не се е променил, просто направихме няколко корекции. Знаем, че ни предстоят 7 мача в следващите 20 дни, така че всички трябва да бъдем фокусирани и готови. В момента единственият ми фокус е да бъдем готови за двубоя с Рома“, коментира Индзаги пред клубната телевизия.

Следвай ни: