Баскетболистът на Рилски спортист Александър Янев говори след победата със 74-64 над Левски в третия кръг от Sesame НБЛ.

“Накрая успяхме да спечелим мача, защото направихме няколко по-добри защити и в нападение раздадохме малко повече топката. През целия мач се вижда, че играем на приливи и отливи. Може би трябва да подобрим играта си занапред, за да можем по-лесно да играем. Вижда се, че нашият отбор малко по-трудно играе. Ще наблегнем на тези лоши решения в защита и в нападение и се надявам да играе по-добре, по-красив баскетбол”, заяви Янев. 

Той говори и за предстоящия мач във ФИБА Къп. 

"Като за всеки един мач ние се подготвяме да играем добър баскетбол. До момента имаме две загуби в турнира, вижда се, че играем трудно там. Самите отбори играят по-добър баскетбол, по-твърд баскетбол и последните два мача не бяхме готови да се сбием с тях. Надявам се този път да играем по-добре, да изпълняваме нещата, които са ни казани от треньорите, пък вече крайният резултат… Важно е да не се предаваме, да играем до края какъвто и да е резултатът, да играем до края.”, завърши опитният баскетболист на Рилецо.

Следвай ни:

Снимки: Sportal.bg