Отборът на Левски София стартира с грешна стъпка новия сезон в Националната волейболна лига за жени Demax+. "Сините" отстъпиха на шампиона Марица (Пловдив) с 0:3 гейма в дербито от първия кръг, играно тази вечер в зала „Левски София“.

Микаела Стоянова получи лека контузия в хода на мача, но сподели, че е добре. Тя похвали представянето на тима и заяви, че стъпката през този сезон трябва да е класиране на финала в елита.

„Да, добре съм, просто стъпих леко на глезена центъра, но съм добре. Изключително съм доволна как игра моят отбор. Не бях само аз тази, която игра добре. Разковничето в този мач беше кой ще направи повече индивидуални грешки, в случая бяхме ние. Играхме малко със страх, който нямаше смисъл да бъде там, но играем с по-млади състезатели, което е напълно нормално“, бяха нейните първи думи пред БНТ.

„Нивото на нашия отбор от миналия сезон е съвсем различно през този. Нямам търпение да видя къде ще сме ние още в средата на този и докъде може да достигнем с този треньор, защото ще бъде много далече“, каза още една от основните фигури в редиците на "сините".

„Естествено, че тази година стъпката нагоре трябва да е финал. Много добре знам, целият отбор сме изключително настървени да се преборим за него, даваме всичко от себе си във всеки мач“, сподели още Стоянова.

Следвай ни:

Снимки: Startphoto