Кубрат Пулев призна в интервю за Sportal.bg, че се чувства доста по-млад от своите 43 години и изобщо не мисли скоро да слага край на кариерата си в професионалния бокс. На 7 декември Пулев излиза срещу Махмуд Чар в битка за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA), като срещата ще се проведе в “Арена София” и софиянецът ще има сериозната подкрепа на българската публика.

6

“Чувствам се на 33 години, великолепно. Нямам думи, с които да опиша колко готино се чувствам, колко сила имам, колко енергия имам. Въпреки че тук (б.а. Белмекен) е по-затруднено дишането, когато човек влезе в такива обороти, аз пак се чувствам добре. По традиция идвам тук всяка година или през година. Тук е един невероятен рай, да се надяваме, че и базата ще се обновява. Но аз съм доволен, винаги съм доволен от всичко.

Да кажем, че съм малко над средата в своята кариера. Ще видим колко още ще продължи. Не звучи оптимистично, а реалистично. Не виждам причина, поради която да мисля за нещо друго”, каза Пулев пред екипа на Sportal.bg.

Цялото интервю с Кубрат Пулев може да откриете във видеото.

Следвай ни:

Снимки: Борислав Цветанов