Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сподели, че е останал озадачен от прекалено дефанзивния подход на Пари Сен Жермен в мача между двата тима от осминафиналите на Шампионската лига на “Парк де Пренс”. Баварците се наложиха с 1:0 и са фаворити пред реванша на 8 март. 

“Играхме много добре в първите 25 минути и контролирахме двубоя. Можехме обаче да действаме малко по-директно. У мен остана усещането, че нашият отбор беше изненадан от това колко продължително владее топката и колко прибрано играе ПСЖ. Знаех, че те ще изберат подобен подход, но не очаквах да са толкова пасивни и да не се опитват да си върнат топката”, коментира Нагелсман. 

Nagelsmann: "Mbappé can change any match by himself. PSG woke up when he was subbed on. They're better with Mbappé than without him. But in the second leg, we'll have good ideas to counter him and we can hurt them in attack" #UCL pic.twitter.com/z6R2MgoDJm

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) February 14, 2023

Той призна, че последните минути са били трудни за неговия тим най-вече заради включването на Килиан Мбапе. 

“Мбапе може да промени всеки мач абсолютно сам. След влизането му в игра, ПСЖ се събуди. Те със сигурност са по-добри с Мбапе, отколкото без него. За реванша имаме идеи как да го спрем и как да нараним съперника”, каза още наставникът на Байерн.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages