Днес третият по сила турнир на УЕФА - Лигата на конференциите, навлиза в решителната си фаза. Ще се изиграят първите срещи от плейофа на турнира. В Един от мачовете участва и българският шампион Лудогорец, който приема Андерлехт в Разград. Има обаче и други доста любопитни срещи.

Като че ли най-интересен изглежда сблъсъкът между Брага и Фиорентина. Това са два от сериозните отбори в турнира и всеки един от тях има сериозни амбиции за продължаване напред. За съжаление само един от тях ще успее да постигне тази задача, а другият ще приключи участието си на доста ранен етап.

Друг доста интригуващ сблъсък изглежда този между Лацио и ЧФР Клуж. "Орлите" на Маурицио Сари са един фаворитите в турнира, но ще трябва да докажат това на терена. А срещу тях е шампионът на Румъния, който има достатъчно сериозен опит по терените в Европа и знае как да създаде проблеми на всеки съперник.

Няма как да не обърнем внимание и на битката между Трабзонспор и Базел. Шампионът на Турция посреща вицешампиона на Швейцария. Това са два традиционно силни участника в евротурнирите и със сигурност можем да очакваме доста интересен сблъсък.

Не е за подценяване и двубоят между Шериф (Тираспол) и Партизан (Белград). И тези отбори имат богата визитка в евротурнирите и всеки от тях се цели в следващата фаза.

В останалите срещи също може да бъде любопитно. В тях ще видим Бодьо/Глимт срещу Лех (Познан), Карабах срещу Гент и АЕК (Ларнака) срещу Днипро-1.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe