Шефовете на Челси са се свързали със своите колеги в Пари Сен Жермен и дори вече са провели първоначални разговори за евентуален трансфер на Неймар в Лондон, съобщава “Льо Паризиен” тази сутрин. Френското издание дори стига по-далеч и твърди, че собственикът на тима Тод Боели дори е отлетял за Париж, за да води лично преговорите за бразилския национал.

“Сините от Лондон” похарчиха над половин милиард евро в последните два трансферни прозореца след идването на Тод Боели начало на тима, но представянето на тима продължава да криволичи. Анализаторите посочват като един от най-сериозните проблеми на отбора именно липсата на класен нападател, който да бележи достатъчно попадения.

Неймар е част от ПСЖ от лятото на 2017-а, когато за него бяха платени 220 милиона евро и в момента има договор до 2025-а. Още през миналото лято обаче се появиха информации, че той не е много желан от новото спортно-техническо ръководство на парижани. Тези твърдения се засилиха отново в последните дни, след като бяха допуснати три поредни поражения от Пари Сен Жермен, а в пресата във Франция се говори, че именно Неймар и Маркиньос са влезли в конфликт с Кристоф Галтие след поражението от Монако през уикенда.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages