Мениджърът на Кристъл Палас Оливър Гласнер заяви, че Марк Геи ще остане в тима. Националът на Англия направи силно Евро 2024, а в последните седмици бе много настоятелно свързван с трансфер в Нюкасъл. Шефовете на “орлите” отказаха няколко оферти за него, за да го задържат на “Селхърст Парк”.

“Да, мога да потвърдят, че той ще остане. Никога не съм се съмнявал в това и поздравления за собствениците, които не се предадоха. Благодаря и на Марк, защото той бе открит с мен, а всички тези слухове не повлияха на представянето му. Винаги ми е казвал, че не настоява да напусне Кристъл Палас и това бе най-важното нещо за мен,” обясни положението Гласнер.

Германецът също така каза, че едва ли ще разчита на някое от новите попълнения в неделното дерби срещу Челси. “Орлите” гостуват на “Стамфорд Бридж” от 15:30 българско време.

“Новите играчи няма да са на разположение за мача в неделя, но ние вярваме на тази, с които разполагаме тук,” заяви Гласнер. Кристъл Палас привлече Еди Нкетия от Арсенал и Максенс Лакроа от Волфсбург в последните дни.

Следвай ни: