Вихрен се наложи с 4:1 при гостуването си на последния Гранит във Владая в среща от 11-ия кръг на Югозападната Трета лига. Наставникът на санданчани Николай Николов-Чезето не можеше да разчита на трайно контузените Костадин Котев, Марио Евтимов, Александър Якимов и Томи Костадинов в този мач.

След успеха си днес Вихрен е трети с 22 точки, а техният опонент е на дъното в класирането със само два пункта. Това бе и седма победа от началото на първенството за отбора от Сандански.

Още в 35-ата секунда Антон Карачанаков откри резултата. В 14-ата минута Калоян Тодоров увеличи преднината за "зелено-белите" след пас на Даниел Пехливанов. Атаките пред вратата на домакините не спряха и след корнер Методи Костов направи резултата 3:0.

В 32-рата минута Костов се възползва от грешка в защитата на домакините и асистира на Карачанаков за втория му гол - 4:0.

Силите на домакините стигнаха само за почетен гол, дело на Люцкан Люцканов. През втората част в игра за гостите влезе и 16-годишният талант Дани Манолев.

Следвай ни: