Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола похвали играчите си след успеха над Уулвърхамптън. “Гражданите” спечелиха с 2:1 на “Молиню”, но имаха много проблеми, а победният гол падна дълбоко в добавеното време.

“Не сме свикнали да печелим в края, както Ливърпул при Юрген Клоп, когато се случваше много пъти. Добро усещане за нас. Не сме отбор, който печели мачове в края, но представянето ни днес беше изключително. Те бяха агресивни. Уулвс имаха 11 човека в наказателното поле и беше много трудно. С начина ни на игра от години отборите решиха да използват този стил срещу нас, но ние бяхме търпеливи”, заяви Гуардиола.

🗣️ Pep Guardiola insists the only controversy surrounding Man City's late, late winner vs Wolves was that it was disallowed in the first placehttps://t.co/gExTGbvSve pic.twitter.com/lyo54wK5eZ

— Mirror Football (@MirrorFootball) October 20, 2024

“Разбира се, че гледаме класирането, но след 10 или 12 кръга във Висшата лига не трябва да гледаш таблицата, тъй като това е само началото. Приятно е да печелиш, чувстваш се добре на тази позиция. Ливърпул трябва да играе, но в момента сме на върха и усещането е хубаво”, допълни той.

Следвай ни:

Снимки: Imago