Нападателят на Лестър Джейми Варди коментира предстоящия мач с Нотингам Форест в Премиър лийг. Той заяви, че за "лисиците" предстои поредният тежък сблъсък, тъй като в момента всички отбори в първенството са с доста изравнени сили и всеки може да победи всеки.

"Подобни срещи добавят допълнителна интрига, но трябва да запомним, че това е просто поредният мач. Няма нужда от допълнително надъхване за него. Искаме да победим, но ще видим какво ще се случи в петък. Нотингам започна сезона добре, но това е Премиър лийг - може би най-добрата лига в света. Толкова е оспорвано. Няма значение срещу кого се изправяш, защото всеки може да победи всеки", смята Варди.

Той коментира и работата с мениджъра Стив Купър, под чието ръководство "лисиците" се справят повече от добре до момента.

"Той е страхотен. Има собствени идеи, но опита да запази и нещо от играта ни от миналия сезон. Той просто надгради нови слоеве върху нашия успех и върху това, което умеем да правим. Работим здраво в тренировките и опитваме да пренесем това и на терена. Тренорът работи с нас всеки ден, знае кой на какво е способен и ни казва какво точно иска от нас", допълни ветеранът.

Следвай ни:

Снимки: Gettyimages