Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски сподели мнението си след нулевото равенство с Хебър. Отборът му записа пети пореден двубой без загуба, а наставникът е доволен от това, че неговите футболисти до последно са търсили победата.

"Противникът имаше една ситуация през първото полувреме и една през второто. По-чистите ситуации бяха за нас. Готвихме се за тази по-директна игра от тяхна страна. На моменти се справихме, на моменти заспахме и това доведе до тези ситуации.

Познавам стила на игра на Бруно Акрапович. Днес беше важно да се противопоставим срещу дългото подаване, срещу спечелването на втората топка и персоналното пресиране в средата. До последно търсихме победата, това е много важно за нас. Можехме накрая да се поздравим с успех.


Имаме си силни и слаби страни, работим всеки ден върху тях. Целта в турнира за Купата е да стигнем възможно по-напред. Ще подходим сериозно, няма да има подценяване на противника. Тези двубои крият рискове. Имаме представа за отбора на Оборище, трябва да изиграем мача пределно мобилизирани, за да не се получи неприятна изненада", каза Рибарски.

Следвай ни:

Снимки: Startphoto