Защитникът на ЦСКА - София Браян Кордоба, който отсъстваше през последните 2 седмици заради контузия, поднови тренировки със своите съотборници. На тази етап, обаче, не е ясно дали колумбиецът ще е на разположение на старши треньора Александър Томаш за двубоя срещу Добруджа във вторник.

Нападателят Аарон Исека пък продължава да се възстановява от травмата в коляното и ще пропусне следващите мачове на тима", обявиха от клуба.

Припомняме, че братът на Мичи Батшуай се контузи, след като бе пометен от вратаря на Левски Матей Маркович по време на вечното дерби. Междувременно, пък се изясни, че едно от новите попълнения в състава на ЦСКА - София Зюмюр Бютучи е с настинка и поради тази причина да не взе участие в двубоя с Ботев (Враца), съобщи "Тема Спорт".

Интересно е, че бившият национал на Косово присъстваше в групата на "червените", но въобще не бе на стадион "Васил Левски", а изгледа победата с 2:0 от вкъщи. Очаква се 28-годишният футболист да е на линия за гостуването на Добруджа за купата.

От ЦСКА - София не публикуваха официална информация за неговото състояние. Такава обаче имаше за други двама играчи, пропуснали двубоя в четвъртък.

Следвай ни: