Старши треньорът на Хебър Бруно Акрапович не остана доволен от равенството на своя тим с Крумовград. Двата тима не успяха да си вкарат и завършиха 0:0, а според специалиста липсата на точки оказва влияние върху играчите на пазарджишкия отбор.

“Не, не съм доволен, момчета също, имахме друг план. Първото полувреме не вървеше нашият план, защото губехме топки без причина. Не разбирам защо. Разбирам да има напрежение, ако не играем на свой стадион. Имахме и някои хубави неща, но противникът имаше повече. Второто полувреме пак не успяхме да комбинираме както искам аз. В крайна сметка равенството е окей.

Липсата на точки оказва напрежение. Вместо да играят футбол, те играят други неща. Има страх нещо да не се случи отзад. Крачка по крачка вървим напред, точката си е точка.

Искаме да вземем мача срещу Дунав. Трябва да давам шанс и на други играчи, които да не играят само на тренировка. Ще освежим отбора.

Мислим в мача срещу ЦСКА да играем на нашия стадион. Усилено работят хората, опитват се да свършат работа. Не е лесно. Важно е да имаме терен, който задоволява отборите”, заяви Акрапович.

Следвай ни: