Лятото е сезонът, в който децата не са на училище, но техните родители продължават да ходят на работа. Така често семействата се затрудняват как да организират деня си. Тук на помощ идва предложението на "Хаджиев Спорт Център" (бившето Trinity) във Варна. Той се намира до спирка "Акациите" и разполага с  модерна спортна база с две закрити игрища, подходящи за футбол и няколко други вида спорт, съблекални, тоалетни, сервизни помещения, места за отдих и други удобства.

От 1 юни там отваря целодневна спортна занималня за деца от 6 до 10 години. Малчуганите - момчета и момичета, ще бъдат поверени на грижите на трима футболни специалистикакто и педагог, от 8 до 17 ч. през делничните дни от седмицата. През това време те ще тренират футбол по два пъти на ден, като преди обяд заниманията ще бъдат предимно за техника, координация и бързина, а следобед ще се набляга на футболните игри. По време на  целодневния си престой децата в лятното футболно училище ще обядват в комплекса, а в програмата са включени и излети и разходки в Морската градина. 

Организацията е на новосъздадената варненско детско-юношеска школа Локомотив, която ще развива таланти в няколко възрасти. В нея ще работят специалисти с дълъг футболен треньорски стаж. 

Лятното училище ще завърши със започването на същинското училище - 15 септември. Децата, които искат да продължат да се занимават с футбол, ще имат тази възможност в "Хаджиев Спорт Център", тъй като школата Локомотив ще работи целогодишно в собствената си спортна база.

За всеки малчуган има предвидена топка.  При желание за трениране на друг спорт, като волейбол, баскетбол и други, в залата имат готовност да осигурят и такива треньори.

Организаторите предлагат добри условия на достъпни цени. Заплащането ще бъде на двуседмичен цикъл, така че след края му родителите ще имат избор дали да продължат или да се откажат от инициативата. Естествено, те могат да се възползват и от целия летен период. Така и децата няма да бъдат в тежест на дневната програма на работещите родители, а ще бъдат поверени на специалисти.

"Хаджиев Спорт Център" е съвременен и модерен комплекс, който разполага с две затревени с изкуствена трева зали. Те могат да бъдат ангажирани от всички граждани в часовете от 09:00 до 24:00 ч. всеки ден от седмицата.

За контакти: Николай Хаджиев

Адрес: гр. Варна, Приморски 81, м-т Салтанат

Телефони: 0876/15-84-44

Email: fclokovn@gmail.com

Сайт: www.hsm-bg.eu

"Хаджиев Спорт Център" във Facebook