Рекордната покупка на Челси Енцо Фернандес ще може да дебютира за новия си отбор още тази вечер срещу Фулъм, съобщава аржентинското издание “TyC Sports”.

Документите на футболиста вече са уредени и няма никакви пречки аржентинецът да играе днес, стига мениджърът Греъм Потър да му гласува доверие.

🔵 ¡ENZO HABILITADO PARA JUGAR HOY EN CHELSEA! 🔵🔝

Los Blues enfrentarán a #Fulham a las 17:00 por la fecha 22 de la #PremierLeague. El mediocampista CAMPEÓN DEL MUNDO con la #SelecciónArgentina se encuentra disponible para que el DT, Graham Potter, lo incluya en el equipo. pic.twitter.com/0kZz2bdwou

— TyC Sports (@TyCSports) February 3, 2023

Колосалният трансфер на Енцо Фернандес на стойност 107 млн. паунда беше договорен във финалните минути на трансферния прозорец, като Челси и Бенфика прекараха целия вторник в разговори, за да се опитат да го приключат.

Имаше опасения, че поради сключването на сделката в последния момент аржентинецът може да се наложи да изчака с дебюта си, тъй като вчера все още не беше получена работната му виза. Очевидно обаче всичко с документите на Енцо вече е наред.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe