Ливърпул гостува на Уулвърхамптън в двубой от 22-рия кръг на Премиър лийг, в който мърсисайдци ще се опитат да сложат край на поредицата от три поредни срещи без успех в първенството. През миналия месец двата отбора се срещнаха два пъти в турнира за ФА Къп. След 2:2 на „Анфийлд“ Ливърпул спечели с 1:0 преиграването на „Молиню“. Ливърпул обаче впоследствие отпадна от турнира, след като загуби от Брайтън преди седмица. Последният мач на Уулвърхамптън пък бе на 22 януари, когато „вълците“ загубиха с 0:3 гостуването си на Манчестър Сити.

Ливърпул е точно на 10 точки от топ 4, докато Уулвс вече е в зоната на изпадащите.

Юлен Лопетеги е направил четири промени в сравнение с мача с шампионите. Крейг Доусън, който бе привлечен от Уест Хам, започва като титуляр. Раян Аит-Нури, Матеус Куня и Пабло Сарабия също стартират.

Юрген Клоп е предприел две корекции от двубоя с Брайтън. Дарвин Нунес се завръща в атаката на мърсисайдци за сметка на Харви Елиът. Жоел Матип пък стартира в центъра на защитата на мястото на контузия Ибрахима Конате. Мохамед Салах излиза за своя мач №200 в Премиър лийг.

200 @PremierLeague appearances in Red for @MoSalah 👑 pic.twitter.com/SiyKi2kqVr

— Liverpool FC (@LFC) February 4, 2023

Уулвърхаптън: Са, Семедо, Доусън, Килман, Аит-Нури, Нунеш, Невеш, Лемина, Сарабия, Куня, Хуан

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Гомес, Матип, Робъртсън, Байчетич, Тиаго, Кейта, Салах, Нунес, Гакпо

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe