Манчестър Юнайтед посреща Кристъл Палас в мач от 22-ия кръг на Премиър лийг. За двата тима това е втори сблъсък в рамките само на няколко дни, след като наскоро те завършиха наравно 1:1 в Лондон в отложен мач. Феновете на тима пък се събраха преди двубоя пред възпоменателната плоча на "Олд Трафорд" за катастрофата в Мюнхен. 

❤️#FlowersOfManchester pic.twitter.com/sDamK6zfPP

— Manchester United (@ManUtd) February 4, 2023

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг прави само една промяна в своя титулярен състав, като Маркъс Рашфорд заменя Алехандро Гарначо на фланга. Новото попълнение Марсел Забитцер пък за пръв път попада в групата на тима и сяда на скамейката. Изненадващо обаче е отсъствието на Антони Марсиал извън групата на тима.

🚨 TEAM NEWS 🚨

The Reds to take on the Eagles 🥁#MUFC || #MUNCRY

— Manchester United (@ManUtd) February 4, 2023

Наставникът на Кристъл Палас Патрик Виера пък дава шанс на Майкъл Олисе, който бе герой за лондончани в предния двубой, започва от първата минута, както Натаниел Клайн и Уил Хюз, които заменят Джоел Уорд и Еберечи Езе. Лошата новина за Палас е отсъствието на Вилфред Заха, който е с травма.

The XI to take on United 💪@shophumm 📲#CPFC | #MUNCRY

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) February 4, 2023

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages