Тази вечер Барселона се изправя срещу Севиля в сблъсък от 20-ия кръг на Ла Лига. Каталунците се намират в страхотна серия от 4 поредни победи в първенството и вече се откъснаха на върха, като с нов успех днес могат да увеличат преднината си пред Реал Мадрид на цели 8 точки. Андалусийци пък далеч не са в познатото състояние от последните сезони и кретат в долната половина на таблицата в битка за оцеляване. Това обаче не означава, че няма да окажат съпротива днес на "Камп Ноу".

Чави залага днес на Рафиня, Роберт Левандовски и Гави в предни позиции. В средата на терена ще действат Педри, Френки де Йонг и Серхио Бускетс.

🚨 BARÇA XI 🚨#BarçaSevilla pic.twitter.com/1OjtTcfHpR

— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 5, 2023

За гостите Хорхе Сампаоли е избрал да започне с Юсеф Ен-Несири на върха на атаката, като той ще има подкрепата на Папе Гай и Оливер Торес на крилата. В средата на терена пък ще си партнират Иван Ракитич и Жоан Жордан.

Tonight's 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐗𝐈 🚨

⚪4 changes to the side 🔄
🔴Gueye makes his debut 🆕
⚪Rakitic returns to face his former side 🇭🇷#NeverSurrender pic.twitter.com/SZbKCLkla7

— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) February 5, 2023

БАРСА: Тер Стеген, Кунде, Араухо, Кристенсен, Алба, Бускетс, Де Йонг, Педри, Рафиня, Гави, Левандовски

СЕВИЛЯ: Буну, Монтиел, Баде, Гудел, Рекик, Акуня, Ракитич, Жордан, Торес, Гай, Ен-Несири

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe