Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа почти сигурно ще пропусне Световното клубно първенство, съобщава вестник “Марка”. Белгийският страж получи травма в слабините по време на загрявката за двубоя срещу Майорка вчера, който бе загубен от “лос бланкос” с минималното 1:0. Куртоа ще премине през ядрено-магнитен резонанс тази сутрин, но време почти няма, тъй като днес следобед мадридчани ще се качат на самолета за Рабат, където в сряда трябва да излязат в полуфинала срещу Ал Ахли. 

Притесненията в лагера на Реал Мадрид са свързани по-скоро с евентуалното наличие на разкъсване, което би поставило вратарят под въпрос и за първия сблъсък от осминафиналите в Шампионската лига срещу Реал Мадрид. Това е поредна лоша новина за Карло Анчелоти, които само в рамките на няколко дни загуби още Карим Бензема и Едер Милитао, които също са с травма.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages