Висшата лига на Англия повдигна обвинения на Манчестър Сити в редица финансови нередности и очаквано това беше акцентът в новото издание на “Контра” - аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV за европейски футбол. Журналистите Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков дискутираха какви ще са евентуалните последици за тима на Джосеп Гуардиола и клуба като цяло.

Паралелно с това “гражданите” претърпяха неуспех и на футболния терен, където загубиха от Тотнъм след безлично представяне. Защо шампионите зачестиха със слабите си изяви и дали головете на Холанд в началото на сезона не скриха факта, че този отбор на Джозеп Гуардиола е по-слаб от предишните?

Поражение застигна и лидера Арсенал, който беше надигран от Евертън с 1:0. С какво толкова “карамелите” изненадаха устремения към титлата тим на Микел Артета?

Манчестър Юнайтед пък нямаше такива проблеми и прибави нови 3 точки, макар да се измъчи в края срещу Кристъл Палас за 2:1. Възможно ли е бъдещата липса на Каземиро да наруши ритъма на “червените дяволи”?

Никаква промяна като че ли няма при Ливърпул, който разочарова тотално и срещу Уулвърхамптън. Какво може да вдигне играчите на Клоп на крака?

В Испания пък Барселона взе солидна преднина от 8 точки пред Реал Мадрид в битката за титлата и е логично да се зададе въпросът дали това беше краят на шампионските амбиции на “белите”.

В Италия пък очакваното с интерес дерби на Милано разочарова, защото Милан не успя да се противопостави на Интер, макар да отстъпи само с 0:1. Остана впечатление, че треньорът на шампионите Стефано Пиоли не заложи на най-удачната тактика за мача.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe